• (C)PO en Wonen à la Carte

(C)PO en Wonen à la Carte

Heeft u al een idee hoe uw woning eruit gaat zien?

Particulier opdrachtgeverschap lijkt voor velen een stap te ver door alle risico’s in tijd en geld. Daarnaast is financiering vaak ook nog een probleem. Bij Wonen à la Carte  maken we particulier opdrachtgever schap voor iedereen haalbaar. Wij ‘ontzorgen’ de kopers volledig en begeleiden hun in het totale ontwikkelingsproces: begeleid particulier opdrachtgever schap. Wel de lusten maar niet de lasten!

Bij Wonen à la Carte stellen wij de koper centraal. Door een uniek ontwerpproces, hebben kopers optimale vrijheid in het ontwerp van hun eigen woning. Het proces werkt heel eenvoudig. Aan de hand van een menu ontwerp je met de architect aan tafel je eigen woning. Onze woonconsulent begeleid de koper door dat hele proces. Het maakt het zeker niet duurder dan verglijkbare nieuwbouwwoningen. Zo realiseren kopers hun eigen woning, helemaal naar eigen idee en binnen hun eigen budget.

Daardoor is het niet alleen leuk om te doen maar zien we ook dat kopers bereid zijn meer te investeren, waardoor en grote diversiteit van woningen ontstaat. Geen enkele woning (rij- of twee-onder-één kap) is hetzelfde. Die verscheidenheid levert naast een hogere toekomstwaarde van de woning ook een grotere betrokkenheid van de bewoners bij hun directe leefomgeving.

 

Projecten

Werkveld: (C)PO en Wonen à la Carte
 • Wonen à la Carte in Son

  Wonen à la Carte in Son

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Son begeleiden wij de kopers met een ingenieus menu de ontwikkeling van hun eigen woning vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

 • Wonen à la Carte in RijswijkBuiten

  Wonen à la Carte in RijswijkBuiten

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in RijswijkBuiten begeleiden wij de kopers met een ingenieus menu de ontwikkeling van hun eigen woning vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

 • Wonen à la Carte in Delft

  Wonen à la Carte in Delft

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Delft bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

 • Wonen à la Carte in Delft fase 2

  Wonen à la Carte in Delft fase 2

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Delft bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

 • Wonen à la Carte Parkrijk in RijswijkBuiten

  Wonen à la Carte Parkrijk in RijswijkBuiten

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte Parkrijk in RijswijkBuiten bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt d
 • Wonen à la Carte in RijswijkBuiten fase 2

  Wonen à la Carte in RijswijkBuiten fase 2

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in RijswijkBuiten bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot pr
 • Wonen à la Carte in Bastion Orange, Bergen op Zoom

  Wonen à la Carte in Bastion Orange, Bergen op Zoom

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Bastion Orange, Bergen op Zoom bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak
 • Wonen à la Carte in Blaricummermeent

  Wonen à la Carte in Blaricummermeent

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Blaricummermeent bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot

Tel: 070 - 4141555 | info@visade.nl