Wonen à la Carte Hofje van Chopin in Delft

VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte Hofje van Chopin in Delft bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

Werkvelden
(C)PO en Wonen à la Carte
Ontwikkelingsconcepten en Vastgoedadvisering
Project- en Gebiedsontwikkeling
Plaats
Hofje van Chopin, Delft
Specificatie
20 Eengezinswoningen
Architect
BDC, Rijssen
Bouw
Dura Vermeer Bouw Zuid West
Aanvang
januari 2017
Oplevering
november 2017

Aanleiding
Op de locatie Hofje van Chopin, is VISADE gestart met de ontwikkeling van Wonen à la Carte Hofje van Chopin in Delft. Alle kopers hebben met het Wonen à la Carte concept met de architect aan tafel hun eigen woonwensen kunnen realiseren. Onze woonconsulent heeft de koper begeleid om haar eigen huis te ontwikkelen en te realiseren. Het bewijs dat het concept Wonen à la Carte werkt.

Waarom VISADE?

Het Wonen à la Carte concept is ontwikkeld door VISADE en biedt kopers hun eigen huis geheel naar eigen idee, onder deskundige begeleiding, te laten ontwerpen. VISADE opereert dagelijks als (conceptuele) ontwikkelaar op de woningbouwmarkt en denkt dan ook in realistische oplossingen. Wij willen met dit concept beter aansluiten bij de vraag van potentiële kopers die individueel met VISADE als adviseur en partner in de projectontwikkeling hun eigen woning willen vormgeven.

Werkwijze en resultaat
De marketing van de locatie verloopt via de website Wonen à la Carte. Via deze website kunnen potentiële kopers zich inschrijven voor Hofje van Chopin in Delft en de uitdaging aan te gaan. Vanuit een ingenieus basismenu zal de koper zelf zijn woning kunnen vormgeven en met behulp van de architect geheel naar eigen idee hun eigen droomwoning creëren. Als koper kies je de gewenste bouwkavel en gaat daarna met de woonconsulent aan tafel voor het ontwerpen van je droomhuis. Na de uitwerking teken je de koop- /aannemingsovereenkomst en wordt de omgevingsvergunning aangevraagd. Dura Vermeer Bouw Zuid West staat garant voor de bouw van je woning binnen de gebruikelijke standaard garantieregelingen.

Meer informatie
Meer informatie over dit project vindt u op www.WonenalaCarte.nl. Alle woningen in het project zijn verkocht en zijn in oktober 2018 opgeleverd. Wilt u meer weten over dit succesvolle project kunt u contact opnemen met Frans van Sliedregt of met Wonen à la Carte via telefoonnummer 070-4141555