• (C)PO en Wonen à la Carte

(C)PO en Wonen à la Carte

Heeft u al een idee hoe uw woning eruit gaat zien?

Particulier opdrachtgeverschap lijkt voor velen een stap te ver door alle risico’s in tijd en geld. Daarnaast is financiering vaak ook nog een probleem. Bij Wonen à la Carte  maken we particulier opdrachtgeverschap voor iedereen haalbaar. Wij ‘ontzorgen’ de kopers volledig en begeleiden hun in het totale ontwikkelingsproces; dit noemen wij: mede opdrachtgeverschap (MO). Wel de lusten maar niet de lasten!

Bij Wonen à la Carte stellen wij de koper centraal. Door een uniek ontwerpproces, hebben kopers optimale vrijheid in het ontwerp van hun eigen woning. Het proces werkt heel eenvoudig. Aan de hand van een menu ontwerp je met de architect aan tafel je eigen woning. Onze woonconsulent begeleid de koper door dat hele proces. Het maakt het zeker niet duurder dan verglijkbare nieuwbouwwoningen. Zo realiseren kopers hun eigen woning, helemaal naar eigen idee en binnen hun eigen budget. Dit proces geschiedt bij grondgebonden woningen op individuele basis waarbij je ook in het proces kennis maakt met je toekomstige buren. Bij gestapelde bouw geschiedt het proces op collectieve basis, collectief mede opdrachtgeverschap.

Deze processen zijn niet alleen leuk om te doen maar we zien we ook dat kopers bereid zijn meer te investeren, waardoor een grote diversiteit van woningen ontstaat. Geen enkele woning (rij- of twee-onder-één kap of appartementen gebouw) is hetzelfde. Die verscheidenheid levert naast een hogere toekomstwaarde van de woning ook een grotere betrokkenheid van de bewoners bij hun directe leefomgeving.

 

 

Projecten

Werkveld: (C)PO en Wonen à la Carte
 • Wonen à la Carte Parkrijk in RijswijkBuiten

  Wonen à la Carte Parkrijk in RijswijkBuiten

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte Parkrijk in RijswijkBuiten bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt d
 • Wonen à la Carte in Delft fase 2

  Wonen à la Carte in Delft fase 2

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Delft bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

 • Wonen à la Carte in RijswijkBuiten fase 2

  Wonen à la Carte in RijswijkBuiten fase 2

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in RijswijkBuiten bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot pr
 • Wonen à la Carte in Delft

  Wonen à la Carte in Delft

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Delft bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

 • Wonen à la Carte in RijswijkBuiten

  Wonen à la Carte in RijswijkBuiten

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in RijswijkBuiten begeleiden wij de kopers met een ingenieus menu de ontwikkeling van hun eigen woning vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

 • Wonen à la Carte in Bastion Orange, Bergen op Zoom

  Wonen à la Carte in Bastion Orange, Bergen op Zoom

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Bastion Orange, Bergen op Zoom bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak
 • Wonen à la Carte in Blaricummermeent

  Wonen à la Carte in Blaricummermeent

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Blaricummermeent bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot
 • Wonen à la Carte in Son

  Wonen à la Carte in Son

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Son begeleiden wij de kopers met een ingenieus menu de ontwikkeling van hun eigen woning vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

 • Wonen à la Carte Tuinbouwweg, Park Triangel in Waddinxveen

  Wonen à la Carte Tuinbouwweg, Park Triangel in Waddinxveen

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Park Triangel bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven.
 • Wonen à la Carte Hofje van Chopin in Delft

  Wonen à la Carte Hofje van Chopin in Delft

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Park Triangel bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven.
 • Wonen à la Carte Aan de Braassem

  Wonen à la Carte Aan de Braassem

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte Aan de Braassem bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven.
 • Wonen à la Carte DelftsWater

  Wonen à la Carte DelftsWater

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte DelftsWater bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot
 • Wonen à la Carte Het Nieuwe Water

  Wonen à la Carte Het Nieuwe Water

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte Het Nieuwe Water bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot
 • Wonen à la Carte De Groene Loper, Zoetermeer

  Wonen à la Carte De Groene Loper, Zoetermeer

  VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte De Groene Loper in Zoetermeer bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven.