Wonen à la Carte in Bastion Orange, Bergen op Zoom

VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Bastion Orange, Bergen op Zoom bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

Werkvelden
(C)PO en Wonen à la Carte
Ontwikkelingsconcepten en Vastgoedadvisering
Proces- en Projectmanagement
Plaats
Bergen op Zoom
Specificatie
11 vrijstaande woningen
Prijs
Vanaf € 349.500,-
Architect
Studio VK, Katinka van der Koogh, Reeuwijk
Bouw
Aannemingsbedrijf De Langen & van den Berg
Aanvang
april 2016
Oplevering
december 2017

Aanleiding
Op de locatie Bastion Orange, heeft VISADE met het concept Wonen à la Carte Bastion Orange in Bergen op Zoom 11 woningen (in twee fases) ontwikkeld en gerealiseerd. Van de oorspronkelijk 16 bouwkavels heeft Wonen à la Carte met succes 11 bouwkavels verkocht waarin de kopers onder begeleiding van onze woonconsulent en de architect hun eigen huis hebben ontwikkeld en gerealiseerd.

De locatie laat zich vooral kenmerken door relatief smalle maar extra diepe bouwkavels. Op basis daarvan heeft de architect in basis een diepe woning ontworpen die maximaal uitbreidbaarheid was. Dit is goed zichtbaar in het eindresultaat. Alle kopers hebben met het Wonen à la Carte concept met de architect aan tafel hun eigen woonwensen kunnen realiseren. Het bewijs dat het concept Wonen à la Carte werkt.

Waarom VISADE?

Het Wonen à la Carte concept is ontwikkeld door VISADE en biedt kopers hun eigen huis geheel naar eigen idee, onder deskundige begeleiding, te laten ontwerpen. VISADE opereert dagelijks als (conceptuele) ontwikkelaar op de woningbouwmarkt en denkt dan ook in realistische oplossingen. Wij willen met dit concept beter aansluiten bij de vraag van potentiële kopers die individueel met VISADE als adviseur en partner in de projectontwikkeling hun eigen woning willen vormgeven.

Werkwijze en resultaat
De marketing van de locatie verloopt via de website Wonen à la Carte. Via deze website kunnen potentiële kopers zich inschrijven voor RijswijkBuiten en de uitdaging aan te gaan. Vanuit een ingenieus basismenu zal de koper zelf zijn woning kunnen vormgeven en met behulp van de architect geheel naar eigen idee hun eigen droomwoning creëren. Als koper kies je de gewenste bouwkavel en gaat daarna met de woonconsulent aan tafel voor het ontwerpen van je droomhuis. Na de uitwerking teken je de koop- /aannemingsovereenkomst en wordt de omgevingsvergunning aangevraagd. De Langen & van den Berg staat garant voor de bouw van je woning binnen de gebruikelijke standaard garantieregelingen.

Meer informatie
Meer informatie over dit project vindt u op www.WonenalaCarte.nl. Alle woningen in het project zijn verkocht en zijn in december 2017 opgeleverd. Wilt u meer weten over dit succesvolle project kunt u contact opnemen met Frans van Sliedregt of met Wonen à la Carte via telefoonnummer 070-4141555