Wonen à la Carte in Delft

VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Delft bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

Werkvelden
(C)PO en Wonen à la Carte
Project- en Gebiedsontwikkeling
Proces- en Projectmanagement
Ontwikkelingsconcepten en Vastgoedadvisering
Plaats
Delft
Specificatie
42 eengezinswoningen in vier rijen
mogelijkheid van twee onder een kap
mogelijkheid van vrijstaande woningen
Prijs
Eengezinswoningen vanaf € 269.500,-.
Architect
BDC architecten
Bouw
Dura Vermeer Bouw Zuidwest BV
Aanvang
september 2013

Aanleiding
Op de locatie Harnaschpolder Deelgebied 2, ten westen van Delft, is VISADE gestart met de ontwikkeling op een drietal bouwvelden van een nieuwe woonwijk met circa 1.300 woningen. VISADE is één van de private partijen voor de ontwikkeling van 550 vrije sector koopwoningen. Het plangebied is onderverdeeld in verschillende velden of deelgebieden. VISADE realiseert naast 45 woningen in veld 9 (project is reeds opgeleverd) nu ook op bouwveld 31 en 32, 42 eengezinswoningen en op bouwveld 34 twee onder een kapwoningen en vrijstaande woningen volgens het concept Wonen à la Carte. Een concept waarbij de koper uit het menu van de kok (architect) zijn eigen woning kan samenstellen en verder uitbreiden en vormgeven.

Waarom VISADE?
Het Wonen à la Carte concept biedt kopers hun eigen huis geheel naar eigen idee, onder deskundige begeleiding, te laten ontwerpen. VISADE opereert dagelijks als (conceptuele) ontwikkelaar op de woningbouwmarkt en denkt dan ook in realistische oplossingen. Wij willen met dit concept beter aansluiten bij de vraag van potentiële kopers die individueel met VISADE als van adviseur en partner in de projectontwikkeling hun eigen woning willen vormgeven.

Werkwijze en resultaat
De marketing van de locatie verloopt via de website Wonen à la Carte in Delft waar potentiële kopers zich kunnen inschrijven om de uitdaging aan te gaan. Vanuit een ingenieus basismenu zal de koper zelf zijn woning kunnen vormgeven en met behulp van de architect geheel naar eigen idee hun eigen droomwoning creëren. Als koper kiest u de gewenste bouwkavel en gaat daarna met de woonwensconsulent aan tafel voor het ontwerpen van uw droomwoning. Na de uitwerking tekent u de koop- / aannemingsovereenkomst en wordt de omgevingsvergunning aangevraagd. Dura Vermeer Bouw Zuidwest BV staat garant voor de bouw van uw woning binnen de gebruikelijke standaard garantieregelingen.

Meer informatie
Meer informatie over dit project vindt u op www.wonenalacarte.nl. Wanneer u meer wilt weten over het toegepaste concept, dan kunt u contact opnemen met de heer Frans van Sliedregt, tel nr. 070 4141555.