Wonen à la Carte in Delft fase 2

VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Delft bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

Werkvelden
(C)PO en Wonen à la Carte
Ontwikkelingsconcepten en Vastgoedadvisering
Proces- en Projectmanagement
Plaats
Harnaschpolder 2e fase, Delft
Specificatie
12 eengezinswoningen (vrijstaand en twee-onder-een-kapwoningen)
Prijs
Vanaf € 367.500
Architect
BDC architecten, Rijssen
Bouw
Dura Vermeer Bouw Zuidwest BV
Aanvang
juni 2016
Oplevering
maart 2017

Aanleiding
Op de locatie Harnaschpolder Deelgebied 2, ten westen van Delft, is VISADE gestart met de ontwikkeling op een drietal bouwvelden van een nieuwe woonwijk met circa 1.300 woningen. VISADE is één van de private partijen voor de ontwikkeling van 550 vrije sector koopwoningen. Het plangebied is onderverdeeld in verschillende velden of deelgebieden. VISADE heeft naast 45 woningen op veld 9, 42 woningen op bouwveld 31 en 32 en nu de laatste fase van 12 vrijstaande en twee onder een kapwoningen en vrijstaande woningen op bouwveld 34 opgeleverd volgens het concept Wonen à la Carte. Een concept waarbij de woonconsulent de koper begeleid haar eigen huis te ontwikkelen en te realiseren. 

Waarom VISADE?

Het Wonen à la Carte concept is ontwikkeld door VISADE en biedt kopers hun eigen huis geheel naar eigen idee, onder deskundige begeleiding, te laten ontwerpen. VISADE opereert dagelijks als (conceptuele) ontwikkelaar op de woningbouwmarkt en denkt dan ook in realistische oplossingen. Wij willen met dit concept beter aansluiten bij de vraag van potentiële kopers die individueel met VISADE als adviseur en partner in de projectontwikkeling hun eigen woning willen vormgeven.

Werkwijze en resultaat
De marketing van de locatie verloopt via de website Wonen à la Carte. Via deze website kunnen potentiële kopers zich inschrijven voor RijswijkBuiten en de uitdaging aan te gaan. Vanuit een ingenieus basismenu zal de koper zelf zijn woning kunnen vormgeven en met behulp van de architect geheel naar eigen idee hun eigen droomwoning creëren. Als koper kies je de gewenste bouwkavel en gaat daarna met de woonconsulent aan tafel voor het ontwerpen van je droomhuis. Na de uitwerking teken je de koop- /aannemingsovereenkomst en wordt de omgevingsvergunning aangevraagd. Dura Vermeer Bouw Zuid West staat garant voor de bouw van je woning binnen de gebruikelijke standaard garantieregelingen.

Meer informatie
Meer informatie over dit project vindt u op www.WonenalaCarte.nl. Alle woningen in het project zijn verkocht en zijn in het voorjaar van 2017 opgeleverd. Wilt u meer weten over dit succesvolle project kunt u contact opnemen met Frans van Sliedregt, tel nr. 070 4141555.