Wonen à la Carte in RijswijkBuiten

VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in RijswijkBuiten begeleiden wij de kopers met een ingenieus menu de ontwikkeling van hun eigen woning vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

Werkvelden
(C)PO en Wonen à la Carte
Ontwikkelingsconcepten en Vastgoedadvisering
Proces- en Projectmanagement
Plaats
RijswijkBuiten (deelgebied Sion)
Specificatie
34 eengezinswoningen in woonblokken van maximaal zes woningen
Prijs
Compleet afgewerkte eengezinswoningen al vanaf € 267.500,-.
Architect
Architectenbureau Van Manen
Bouw
Dura Vermeer Bouw Leidschendam BV
Aanvang
oktober 2012
Oplevering
juni 2012

Aanleiding
Op de locatie Rijswijk Zuid, is VISADE gestart met de ontwikkeling van Wonen à la carte in RijswijkBuiten. RijswijkBuiten is de nieuwe woonwijk in Rijswijk Zuid met circa 4.200 woningen in drie deelgebieden. Wonen à la Carte is één van de private partijen voor de ontwikkeling van de eerste fase in deelgebied Sion waar de komende jaren ca. 1.200 woningen worden gerealiseerd. VISADE heeft de opdracht in de eerste fase een bouwvlek met 34 woningen te ontwikkelen en te realiseren volgens het Wonen à la Carte concept. Een concept waarbij de woonconsulent de koper begeleid haar eigen huis te ontwikkelen en te realiseren.

Waarom VISADE?

Het Wonen à la Carte concept is ontwikkeld door VISADE en biedt kopers hun eigen huis geheel naar eigen idee, onder deskundige begeleiding, te laten ontwerpen. VISADE opereert dagelijks als (conceptuele) ontwikkelaar op de woningbouwmarkt en denkt dan ook in realistische oplossingen. Wij willen met dit concept beter aansluiten bij de vraag van potentiële kopers die individueel met VISADE als adviseur en partner in de projectontwikkeling hun eigen woning willen vormgeven.

Werkwijze en resultaat
De marketing van de locatie verloopt via de website Wonen à la Carte. Via deze website kunnen potentiële kopers zich inschrijven voor RijswijkBuiten en de uitdaging aan te gaan. Vanuit een ingenieus basismenu zal de koper zelf zijn woning kunnen vormgeven en met behulp van de architect geheel naar eigen idee hun eigen droomwoning creëren. Als koper kies je de gewenste bouwkavel en gaat daarna met de woonconsulent aan tafel voor het ontwerpen van je droomhuis. Na de uitwerking teken je de koop- /aannemingsovereenkomst en wordt de omgevingsvergunning aangevraagd. Dura Vermeer Bouw Leidschendam staat garant voor de bouw van je woning binnen de gebruikelijke standaard garantieregelingen.

Meer informatie
Meer informatie over dit project vindt u op www.wonenalacarte.nl. Wanneer u meer wilt weten over het toegepaste concept, dan kunt u contact opnemen met de heer Frans van Sliedregt, tel nr. 070 4141555.