Wonen à la Carte in RijswijkBuiten fase 2

VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in RijswijkBuiten bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

Werkvelden
(C)PO en Wonen à la Carte
Ontwikkelingsconcepten en Vastgoedadvisering
Proces- en Projectmanagement
Plaats
RijswijkBuiten 2e fase (deelplan 11, deelgebied Sion)
Specificatie
28 eengezinswoningen (vrijstaand/twee-onder-een-kap)
Prijs
Vanaf € 367.500 tot 535.000,-
Architect
Kampman architecten, Den Haag
Bouw
Aannemingsbedrijf De Langen & van den Berg
Aanvang
juni 2015
Oplevering
maart 2018

Aanleiding
Op de locatie Rijswijk Zuid, is VISADE gestart met de ontwikkeling van Wonen à la carte 2e fase in RijswijkBuiten. Op basis van het succes van Wonen à la Carte RijswijkBuiten 1e fase (met 34 woningen) heeft het programmabureau ons geselecteerd voor de ontwikkeling van deelplan 11. Dit deelplan, oorspronkelijk bedoeld voor vrije bouwkavels is door Wonen à la Carte opgepakt waarbij de koper de keuze had voor aankoop bouwkavel (en zelf een huis ontwerpen) of met het concept Wonen à la Carte waarbij de koper volledig wordt begeleid in het ontwerpen van je eigen woning tot en met de realisatie. Van de 28 bouwkavels hebben 27 kopers gekozen voor een woning met het Wonen à la carte concept. Een concept waarbij de woonconsulent de koper begeleid haar eigen huis te ontwikkelen en te realiseren. 

Waarom VISADE?

Het Wonen à la Carte concept is ontwikkeld door VISADE en biedt kopers hun eigen huis geheel naar eigen idee, onder deskundige begeleiding, te laten ontwerpen. VISADE opereert dagelijks als (conceptuele) ontwikkelaar op de woningbouwmarkt en denkt dan ook in realistische oplossingen. Wij willen met dit concept beter aansluiten bij de vraag van potentiële kopers die individueel met VISADE als adviseur en partner in de projectontwikkeling hun eigen woning willen vormgeven.

Werkwijze en resultaat
De marketing van de locatie verloopt via de website Wonen à la Carte. Via deze website kunnen potentiële kopers zich inschrijven voor RijswijkBuiten en de uitdaging aan te gaan. Vanuit een ingenieus basismenu zal de koper zelf zijn woning kunnen vormgeven en met behulp van de architect geheel naar eigen idee hun eigen droomwoning creëren. Als koper kies je de gewenste bouwkavel en gaat daarna met de woonconsulent aan tafel voor het ontwerpen van je droomhuis. Na de uitwerking teken je de koop- /aannemingsovereenkomst en wordt de omgevingsvergunning aangevraagd. De Langen & van den Berg staat garant voor de bouw van je woning binnen de gebruikelijke standaard garantieregelingen.

Meer informatie
Meer informatie over dit project vindt u op www.WonenalaCarte.nl. Alle woningen in het project zijn verkocht en de laatste 10 woningen worden in maart 2018 opgeleverd. Wilt u meer weten over dit succesvolle project kunt u contact opnemen met de heer Frans van Sliedregt, tel. nr 070 4141555.