Wonen à la Carte in Son

VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte in Son begeleiden wij de kopers met een ingenieus menu de ontwikkeling van hun eigen woning vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

Werkvelden
(C)PO en Wonen à la Carte
Proces- en Projectmanagement
Ontwikkelingsconcepten en Vastgoedadvisering
Plaats
Son en Breugel
Specificatie
55 woningen
Alle type woningen
Prijs
€ 179.900,-
Architect
Atelier Kingma & van Mameren BV
Bouw
Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV
Aanvang
maart 2013
Oplevering
januari 2013

Aanleiding
Wonen à la Carte in Son is gesitueerd aan De Brink van Sonniuspark en bestaat uit ruime rij- en hoekwoningen. De Brink is van oudsher de plek waar men samenkomt en waar men elkaar ontmoet, zo ook hier.
De tuinen liggen allemaal richting het zuiden. Aan de voorzijde hebben alle woningen een vrij uitzicht op een prachtige oude bomenlaan.

Elke woning heeft standaard twee verdiepingen en een ruime zolder.
Je kunt zelf uitkiezen of je de woningen wilt uitbreiden met een uitbouw of een dakkapel. Ook is het mogelijk om een kruiskap te kiezen. Daarnaast kun je kiezen voor een walk-in closet, een tweede badkamer, een andere gevelsteen, alles is mogelijk met Wonen à la Carte in Son.

Son en Breugel is een echte dorpse gemeente. Een gemeente met
een bijzonder actief verenigingsleven. Son heeft een gezellig nieuw centrum, waar de ambachtelijke slager en de warme bakker nog gewoon om de hoek zitten. In het centrum kun je heerlijk eten en drinken in één van de vele restaurants en cafés. En op een mooie zonnige dag kun je genieten van de terrassen aan het Raadhuisplein of Kerkplein. Wie van sport houdt, kan in Son en Breugel zijn hart ophalen met bijvoorbeeld voetbal, hockey, tennis, mountainbiken, cricket of golf. Voor ontspanning kun je heerlijk tot rust komen in de bosrijke omgeving of genieten in je tuin met vrienden of familie.

Waarom VISADE?

Het Wonen à la Carte concept biedt kopers hun eigen huis geheel naar eigen idee, onder deskundige begeleiding, te laten ontwerpen. VISADE opereert dagelijks als (conceptuele) ontwikkelaar op de woningbouwmarkt en denkt dan ook in realistische oplossingen. Wij willen met dit concept beter aansluiten bij de vraag van potentiële kopers die individueel met VISADE als van adviseur en partner in de projectontwikkeling hun eigen woning willen vormgeven.

Werkwijze en resultaat
De marketing van de locatie verloopt via de website Wonen à la Carte in Son waar potentiële kopers zich kunnen inschrijven om de uitdaging aan te gaan. Wonen à la Carte is een nieuwe vorm van begeleid particulier opdrachtgeverschap. Door een gemakkelijk ontwerpproces heb je optimale vrijheid in het ontwerp van je eigen woning. Na je keuze voor een van de kavels, kies je de vorm en indeling van je woning. Vervolgens begeleiden de woonconsulent en architect je bij de indeling, gevels en afwerking van je woning. Met Wonen à la Carte ontwerp je je eigen woning aan de hand van een menu. Dit menu helpt je in stappen je eigen woning te creëren. Zo zie je je eigen woning geleidelijk tot stand komen. Na de uitwerking tekent u de koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst en wordt de bouwvergunning aangevraagd. Dura Vermeer Bouw Rosmalen staat garant voor de bouw van uw woning binnen de gebruikelijke standaard garantieregelingen.

Meer informatie
Meer informatie over dit project vindt u op www.wonenalacarte.nl. Wanneer u meer wilt weten over het toegepaste concept, dan kunt u contact opnemen met de heer Frans van Sliedregt, tel nr. 070 4141555.