Wonen à la Carte Parkrijk in RijswijkBuiten

VISADE heeft een product ontwikkeld die kopers maximale vrijheid geeft hun eigen huis naar eigen idee te realiseren. Met Wonen à la Carte Parkrijk in RijswijkBuiten bieden wij de kopers binnen een menu van mogelijkheden de ontwikkeling van hun eigen woning mede vorm te geven. Met deze aanpak leidt dat tot projecten met een hoge kwaliteit die - mede daardoor – een hogere toekomstwaarde garanderen.

Werkvelden
(C)PO en Wonen à la Carte
Ontwikkelingsconcepten en Vastgoedadvisering
Proces- en Projectmanagement
Plaats
RijswijkBuiten, Parkrijk
Specificatie
22 eengezinswoningen (rijwoningen)
Prijs
Vanaf € 267.500 tot € 295.000,-
Architect
BDC architecten, Rijssen
Bouw
Dura Vermeer Bouw Zuidwest BV
Aanvang
september 2017
Oplevering
april 2018

Aanleiding
Op de locatie Rijswijk Zuid, is VISADE gestart met de ontwikkeling van Wonen à la Carte in deelgebied Parkrijk. Na een 1e en 2e deelplan in deelgebied Sion heeft het programmabureau ons geselecteerd voor de ontwikkeling van deelplan W01-W02 in Parkrijk. Dit deelplan, gelegen langs de doorgaande provinciale weg (Beatrixlaan) laat zich kenmerken door grondgebonden woningen in drie lagen met plat dak. Met het concept Wonen à la Carte bieden wij kopers hun wensen voor hun droomwoning in vervulling te laten komen. Een concept waarbij de woonconsulent en de architect de koper begeleid haar eigen huis te ontwikkelen en te realiseren. 

Waarom VISADE?

Het Wonen à la Carte concept is ontwikkeld door VISADE en biedt kopers hun eigen huis geheel naar eigen idee, onder deskundige begeleiding, te laten ontwerpen. VISADE opereert dagelijks als (conceptuele) ontwikkelaar op de woningbouwmarkt en denkt dan ook in realistische oplossingen. Wij willen met dit concept beter aansluiten bij de vraag van potentiële kopers die individueel met VISADE als adviseur en partner in de projectontwikkeling hun eigen woning willen vormgeven.

Werkwijze en resultaat
De marketing van de locatie verloopt via de website Wonen à la Carte. Via deze website kunnen potentiële kopers zich inschrijven voor RijswijkBuiten en de uitdaging aan te gaan. Vanuit een ingenieus basismenu zal de koper zelf zijn woning kunnen vormgeven en met behulp van de architect geheel naar eigen idee hun eigen droomwoning creëren. Als koper kies je de gewenste bouwkavel en gaat daarna met de woonconsulent aan tafel voor het ontwerpen van je droomhuis. Na de uitwerking teken je de koop- /aannemingsovereenkomst en wordt de omgevingsvergunning aangevraagd. Dura Vermeer Bouw Zuid West staat garant voor de bouw van je woning binnen de gebruikelijke standaard garantieregelingen.

Meer informatie
Meer informatie over dit project vindt u op www.WonenalaCarte.nl. Alle woningen in het project zijn verkocht en de woningen worden in april 2018 opgeleverd. Wilt u meer weten over dit succesvolle project kunt u contact opnemen met de heer Frans van Sliedregt, tel nr. 070 4141555.