Start bouw Wonen à la Carte De Groene Loper in Zoetermeer feestelijk gevierd

Dinsdag 27 november 2018 is de start bouw van 28 woningen van Wonen à la Carte De Groene Loper in Zoetermeer feestelijk gevierd.

Wethouder Robin Paalvast voerde samen met de kinderen van de toekomstige bewoners, onder toeziend oog van Sinterklaas en zijn Piet de officiële handeling uit. Gezamenlijk werd een grote puzzel gelegd waarop een overzicht van alle unieke woningen te zien was. Wethouder Robin Paalvast maakte de puzzel compleet en feliciteerde alle kopers met de aankoop en bouw van hun nieuwe woning, waarbij zij zelf de regie hadden over het ontwerp.Na de officiële handeling was er voor de toekomstige bewoners volop gelegenheid om elkaar te feliciteren en (beter) te leren kennen. Alle kinderen werden verrast door een presentje van Sinterklaas.

In totaal komen er aan de Agaat 28 eengezinswoningen. Hoe de woningen er uit gaan zien, hebben de toekomstige bewoners zelf bepaald. Tijdens een individuele ontwerpsessie, onder begeleiding van de woonconsulent en de architect, is de indeling van de woning getekend en heeft iedereen zelf de gewenste kleur van de gevel gekozen. Ook alle andere woonwensen zijn vertaald naar een mooi ontwerp met als resultaat de ideale woning.